Skip to main content

Zaštita privatnosti

Politika privatnosti & iGrow.ba

Tko smo mi?

Mi smo iGrow (KRITERIJ d.o.o.)  i obrađujemo Vaše osobne podatke kao voditelji obrade. To znači da smo mi odgovorni za to kako obrađujemo i štitimo Vaše podatke.

U koje svrhe koristimo vaše podatke?

Koristit ćemo Vaše podatke (prikupljene na mreži ili osobno), između ostalog, da upravljamo Vašom registracijom kao korisnika, da upravljamo Vašim kupnjama proizvoda i usluga, da odgovorimo na Vaše upite, i ako biste željeli, da Vam pošaljemo naše prilagođene komunikacije.

Zašto koristimo vaše podatke?

Imamo zakonsko pravo obrađivati Vaše podatke u razne svrhe. Glavna je ta da ih trebamo obrađivati kako bi se izvršio ugovor koji prihvaćate s nama kada se registrirate i kad obavite kupnju ili koristite bilo koju od naših usluga ili funkcionalnosti, iako nam i drugi razlozi također omogućavaju korištenje istih, kao što je naš interes da odgovorimo na Vaše upite ili privola koju nam dajete da Vam šaljemo naše obavijesti.

S kim dijelimo vaše podatke?

Vaše podatke dijelimo s pružateljima usluga koji nam pružaju asistenciju ili podršku, a to su suradnici u svojstvu treće strane s kojima smo sklopili ugovor, bilo unutar ili izvan Europske unije.

Vaša prava.

Imate pravo pristupiti, ispraviti ili brisati Vaše osobne podatke. U određenim slučajevima, ovlašteni ste i na druga prava kao što je, primjerice, prigovoriti našem korištenju Vaših podataka ili njihova prenosivost kako je niže detaljno objašnjeno.

Pozivamo Vas da pročitate našu cijelu Politiku privatnosti niže kako biste potpuno razumjeli način na koji ćemo koristiti Vaše osobne podatke i Vaša prava glede Vaših podataka.
Pročitajte više o zaštiti vaše privatnosti